Stii care sunt oportunitatile in Research & Engineering?

 
Carrer Innovation Week 2013
Dintotdeauna ne-am dorit sa evoluam, sa inovam si, ca fiecare generatie de pana acum, am vrut sa reprezentam schimbarea. Fie ca a fost vorba despre descoperirea unui nou continent, a unor instrumente fara de care viata noastra nu ar fi fost la fel de simpla sau chiar prezentarea si demonstrarea unei teorii ce avea sa revolutioneze modul de a gandi al oamenilor, am facut mereu un pas inainte catre inovatie.

De ce nu am face acelasi lucru si cu carierele noastre?

Iti prezentam un eveniment de cariera imbatabil, Career Innovation Week, prin care urmarim sa atingem doua obiective:

1. Oportunitati de cariera lansate exclusiv la eveniment

Facilitam interactiunea dintre partenerii nostri si participanti, astfel incat la finalul zilei sa poti decide in ce companie vrei sa lucrezi si de asemenea partenerii nostri se vor decide ce candidati sunt cei mai potriviti pentru posturile disponibile.

2. Eveniment de inovatie

Prin intermediul zonelor prezente la eveniment vrem sa iti aratam ce inseamna viitorul pentru cariera ta si iti oferim acces la tehnologii de ultima generatie.

La aceasta editie, Agenda 2013 revolutioneaza si include mai multe sesiuni speciale, care ofera oportunitati grozave de invatare si de a interactiona cu partenerii nostri, experti din industrie si furnizori de solutii de top.

Totodata, iti oferim posibilitatea sa aplici pentru un interviu de 15 minute cu un reprezentant din cadrul companiilor care iti trezesc interesul. Te vom tine la curent cu mai multe detalii despre ce insemna aceste interviuri aici in curand.

De aceea, te asteptam miercuri, 20 noiembrie, in cadrul zilei de Research&Engineering, la hotel Central, Ploiesti sa ii intalnesti pe viitorii tai mentori in Research&Engineering.

Daca vrei sa afli mai multe detalii si sa te inscrii, aplica aici. Nu uita, termenul limita pana la care te poti inscrie este 7 noiembrie! Daca nu ai un CV actualizat pe ww.hipo.ro, ni-l poti trimite pe adresa alexandra@catalyst.ro si noi iti vom confirma daca ai fost selectat pentru participarea la eveniment.

Iti recomandam acest eveniment pentru ca:
Ai acces prioritar la oportunitati de cariera
Odata ce ai devenit membru al unei retele de talente, vei primi oferte de angajare corelate cu competentele tale. Esti parte dintr-o baza de date de candidati la care angajatorii pot apela atunci cand au deschise pozitii potrivite profilului membrilor.
   
Potentialii angajatori te cunosc mai bine decat prin intermediul CV-ului
Profilul pe care ti-l creezi ca membru al unei comunitati de talente si interactiunile pe care le ai pot oferi angajatorului o imagine completa asupra ta. De asemenea, si tu ai ocazia de a cunoaste angajatorul si de a afla mai multe despre programele de dezvoltare oferite de catre acesta.
   
Interactionezi cu alti candidati talentati
Ca membru al unei comunitati de talente, ai ocazia de a interactiona cu persoane care au interese similare cu ale tale. Din discutiile de calitate purtate cu ceilalti membri, poti extrage o serie de informatii si sfaturi care te pot ajuta ulterior in cariera.
Tu cum iti inovezi cariera in aceasta toamna? Te asteptam la Career Innovation Week pentru cele mai noi oportunitati de cariera oferite de partenerii nostrii!

 

Va recomandam si:

4 motive sa te inscrii la HiPos' Challenge